Tervezői gondolkodásmódunkra jellemző, hogy keressük az anyagokban, formákban rejlő lehetőségeket, új megoldásokat.

20171015_KreativMoziMuhely_ODU_f_005__MG_9122.jpg

fotó: Just Stay Natural

 

Belsőépítészet, lakberendezés

Otthonunk, munkahelyünk környezete, esztétikai és funkcionális kialakítása sokszor észrevétlenül ugyan, de nagy befolyással van életünkre – egy nem funkcionálisan berendezett lakás vagy iroda minden nap bosszúságot tud okozni, mint ahogy egy hangulatos, személyünkre szabott dolgozósarok vagy nappali számos hatékony és élvezetes órával gazdagíthatja napjainkat. Mindenkire hatással van a tér, amiben él, és célunk, hogy segítsünk tudatosabban kialakítani ezt a környezetet.

Egy üres, vagy átalakítás előtt álló helyiségben sokszor nehéz elképzelni álmaink otthonát, annak berendezését, és a lakberendezési, belsőépítészeti lehetőségek – színek, anyagok, bútorok, világítás, burkolatok – óriási választéka zavarba ejtő lehet az emberek többségének. Átbeszélve az igényeket, megismerve a megrendelő stílusát és preferenciáit, segítünk megtalálni egy személyre szabott irányvonalat.

Első lépésként kialakítjuk a helyiség stíluskoncepcióját és funkcionális elrendezését, majd véglegesítve az irányt, kiválasztjuk a forgalomban lévő megfelelő bútorokat, kiegészítőket, világítótesteket, burkolatokat és anyagokat, valamint megtervezzük az egyedi kialakításokat, beépítéseket. Hogy megkönnyítsük a vizuális elképzelést, látványtervek és falnézetek formájában prezentálunk, és elkészítjük a kivitelezéshez szükséges műszaki terveket. Segítünk megtalálni a szakágak megfelelő mestereit, de szívesen dolgozunk a megrendelő által ismert partnerekkel is. Lépésről lépésre ellenőrizzük a kivitelezési munkákat, és igény szerint irányítjuk a beszerzést is. Lehetőség van teljes styling igénylésére is - ez esetben egyedi, saját készítésű kiegészítőkkel, valamint gondosan megválogatott tárgyakkal az utolsó vázáig felöltöztetjük a teret.

BELSŐÉPÍTÉSZETI, LAKBERENDEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • magánlakások teljes körű belsőépítészeti tervezése, átalakítása, stylingolása

  • kereskedelmi terek átalakítása, stylingolása (irodák, éttermek, kávézók, boltok, közösségi terek stb.)


ENTERIŐR STYLING, INSTALLÁCIÓK

Enteriőr styling munkáink során különböző enteriőrök, exteriőrök és események látványát egy egységes koncepció mentén tervezzük és kivitelezzük - a brandhez igazodó stílus kialakítása után kiválasztjuk a megfelelő berendezési darabokat, és elkészítjük az egyedi elemeket. A tervezői gondolkodásmód, a design trendekben való jártasság és a piac termékismerete az enteriőr styling számos ágazatához alkalmazható. Így munkáink részét képezhetik a kereskedelmi enteriőrök (pl. kávézók, éttermek, bárok, üzletek) szezonális megújítása, stylingolása, az ideiglenes enteriőrök (pl pop-up boltok) kialakítása, vagy épp rendezvények, kiállítások, esküvők stylingja.

Ahogy egy lakás tervezésénél, itt is fontosak a jól kiválasztott színek, anyagok, felületek és egyedi formák, mely egy egységes koncepció mentén alakul ki, az adott brand vagy esemény arculatát, jellegzetességeit figyelembe véve. Munkáink során koncepcióba illeszkedő dekorelemeket, installációs eszközöket tervezünk, melyeket sokszor saját kezűleg készítünk el, így a végeredmény mindig személyre szabott és egyedi.

ENTERIŐR STYLING SZOLGÁLTATÁSAINk:

  • kereskedelmi enteriőrök stylingja (kávézók, éttermek, bárok, concept store-ok, showroomok)

  • ideiglenes enteriőrök stylingja (pop-up boltok, lakásfotózások, termékfotózások, klipek)

  • esemény styling (kiállítások, rendezvények, esküvők)

IMG_1820.jpg

Egyedi STYLING KIEGÉSZÍTŐINk

Enteriőr munkáink során az átfogó koncepciótól az apró részletekig mindent megtervezünk, mert a részletektől válik igazán élővé, személyessé a tér. Styling munkáinkat egyedi készítésű tárgyaink teszik igazán különlegessé. Nagy szerelmünk a betonnal való munka, emellett folyamatosan kísérletezünk egyéb anyagokkal is, más-más szituációban használva fel őket. Esküvői dekorációinkban különösen szeretünk játszani az anyagokkal, formákkal, hogy minél egyedibb, személyre szabottabb dekorációt tudjunk nyújtani a pároknak.referenciák

 

Belsőépítészet, lakberendezés

KREATÍV MOZI MŰHELY Iroda

BUDAPEST

Nubu flagship store, iroda

KONCEPCIÓTERV

KREA BANZAY

KONCEPCIÓTERV

HOTEL FLUENT

KONCEPCIÓTERV

ÍR ÉTTEREM

KONCEPCIÓTERV


ENTERIŐR STYLING, INSTALLÁCIÓK

WAMP Santa shop

POP-UP BOLT

Wamp nappali

INSTALLÁCIÓ

képzeletbeli reggeli

STYLED SHOOT


Egyedi STYLING KIEGÉSZÍTŐink, tárgyaink

Betonalátétek

KIEGÉSZÍTŐ

Csillagtérkép

EGYEDI TÁRGY

Zöldségtálak

KIEGÉSZÍTŐ

húsvéti Betonkollekció

KIEGÉSZÍTŐ